Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 30

-

Måndag

Lunch: Skinkgratinerad blomkål och stekt potatis
Alternativ: Potatisbullar och blodpudding med bacon och äpple
Efterrätt: Apelsinkräm

Tisdag

Lunch: Potatismos och fiskgratäng Bonjour
Alternativ: Pastagratäng Paprigano
Efterrätt: Glass

Onsdag

Lunch: Gryta Strindberg och ris/kokt potatis
Alternativ: Husmansjärpe, kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Drottningmousse

Torsdag

Lunch: Gyllene kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Falafel, tomatsås och ris
Efterrätt: Kaka och grädde

Fredag

Lunch: Grekisk färsbiff, tzatziki och klyftpotatis
Alternativ: Vegetarisk lasagne med linser
Efterrätt: Saftsoppa

Lördag

Lunch: Sprödbakad kolja, gräddfilssås med gurka och äpple serveras med kokt potatis
Efterrätt: Fruktsallad och grädde

Söndag

Lunch: Skinkstek, varm örtsås och kokt potatis
Efterrätt: Cheesecake