Vecka 30
-
Måndag
Lunch: Skinkgratinerad blomkål och stekt potatis
Alternativ: Potatisbullar och blodpudding med bacon och äpple
Efterrätt: Apelsinkräm
Tisdag
Lunch: Potatismos och fiskgratäng Bonjour
Alternativ: Pastagratäng Paprigano
Efterrätt: Glass
Onsdag
Lunch: Gryta Strindberg och ris/kokt potatis
Alternativ: Husmansjärpe, kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Drottningmousse
Torsdag
Lunch: Gyllene kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Falafel, tomatsås och ris
Efterrätt: Kaka och grädde
Fredag
Lunch: Grekisk färsbiff, tzatziki och klyftpotatis
Alternativ: Vegetarisk lasagne med linser
Efterrätt: Saftsoppa
Lördag
Lunch: Sprödbakad kolja, gräddfilssås med gurka och äpple serveras med kokt potatis
Efterrätt: Fruktsallad och grädde
Söndag
Lunch: Skinkstek, varm örtsås och kokt potatis
Efterrätt: Cheesecake