Vecka 18
-
Måndag
Lunch: Köttbullar, stuvade makaroner och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa med skinka, bröd och ost
Efterrätt: Glass
Tisdag
Lunch: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatismos och grönsaker
Alternativ: Chili Con Carne och grönsaker
Efterrätt: Sommarsoppa
Onsdag
Lunch: Fläskkotlett, svampsås, potatis och grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Hemkokt hallonkräm
Torsdag
Lunch: Gyllene kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Krämig fiskgratäng, potatis och grönsaker
Efterrätt: Kvargpannkaka
Fredag
Lunch: Falukorv med äpple och purjolök, potatismos och grönsaker
Alternativ: Pannbiff, brunsås, bulgur och grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt
Lördag
Lunch: Sprödbakad fisk, dillmajonnäs, potatis och grönsaker
Efterrätt: Blåbärskompott och grädde
Söndag
Lunch: Herrgårdskyckling, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Hovdessert