Vecka 4
-
Måndag
Lunch: Blomkål m skinksås, stekt potatis
Alternativ: Schnitzel m bearnaisesås, stekt potatis, grönsaker
Efterrätt: Apelsinkräm m mjölk
Tisdag
Lunch: Stekt strömming m potatismos, grönsaker
Alternativ: Köttbullar m potatismos, grönsaker
Efterrätt: Glass
Onsdag
Lunch: Kalops, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Nasi Goreng m kall sås
Efterrätt: Moccarutor
Torsdag
Lunch: Gyllene kycklingsoppa och ostsmörgås
Alternativ: Stekt spätta m remouladsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj m vaniljsås
Fredag
Lunch: Pannbiff m gräddsås, stekt lök, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Gryta Strindberg m ris, grönsaker
Efterrätt: Rabarberkräm m mjölk
Lördag
Lunch: Hokinuggets m gräddfilssås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Mangomarinerad fruktsallad m vispad grädde
Söndag
Lunch: Grönpepparkyckling, potatis/ris, grönsaker
Efterrätt: Cheesecake