Vecka 5
-
Måndag
Lunch: Medelhavsfärslåda med brunsås och bulgur/potatis
Alternativ: Kryddig korvgryta med bulgur/potatis
Efterrätt: Kaka
Tisdag
Lunch: Himmelsk fiskgratäng med potatismos
Alternativ: Nuggets med potatismos
Efterrätt: Aprikoser med grädde
Onsdag
Lunch: Köttkorv med senapssås och kokt potatis
Alternativ: Moussaka
Efterrätt: Hallonkräm
Torsdag
Lunch: Krämig grönsakssoppa med mjuk ostsmörgås och soppdessert
Alternativ: 50/50 köttfärssås med pasta
Efterrätt: Jordgubbspaj med vaniljsås
Fredag
Lunch: Biffstroganoff med ris/potatis
Alternativ: Potatisbullar med skinkfräs
Efterrätt: Vanilj/hallondessert
Lördag
Lunch: Sprödbakad fisk med dillmajonnäs och kokt potatis
Efterrätt: Blåbärskompott
Söndag
Lunch: Stek provencale med gräddsås och rostad kulpotatis
Efterrätt: Citronfromage