Vecka 5
-
Måndag
Lunch: Medelhavsköttfärslåda, gräddsås, potatis/bulgur och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa med skinka, bröd och ost
Efterrätt: Kaka
Tisdag
Lunch: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatismos och grönsaker
Alternativ: Pannbiff, currysås, bulgur och grönsaker
Efterrätt: Aprikoser och grädde
Onsdag
Lunch: Korv, senapssås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingpyttipanna, kall mangosås
Efterrätt: Hemkokt hallonkräm
Torsdag
Lunch: Krämig grönsakssoppa, bröd och ost
Alternativ: Krämig fiskgratäng, potatis och grönsaker
Efterrätt: Jordgubbspaj med vaniljsås
Fredag
Lunch: Biff stroganoff, potatis/ris och grönsaker
Alternativ: Potatisbullar med bacon, blodpudding och grönsaker
Efterrätt: Vanilj och hallondessert
Lördag
Lunch: Sprödbakad fisk, dillmajonnäs, potatis och grönsaker
Efterrätt: Blåbärskompott och grädde
Söndag
Lunch: Stek provencale, rostade kulpotatis, gräddsås och grönsaker
Efterrätt: Citronfromage och mandariner