Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 5

-

Måndag

Lunch: Medelhavsköttfärslåda, gräddsås, potatis/bulgur och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa med skinka, bröd och ost
Efterrätt: Kaka

Tisdag

Lunch: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatismos och grönsaker
Alternativ: Pannbiff, currysås, bulgur och grönsaker
Efterrätt: Aprikoser och grädde

Onsdag

Lunch: Korv, senapssås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingpyttipanna, kall mangosås
Efterrätt: Hemkokt hallonkräm

Torsdag

Lunch: Krämig grönsakssoppa, bröd och ost
Alternativ: Krämig fiskgratäng, potatis och grönsaker
Efterrätt: Jordgubbspaj med vaniljsås

Fredag

Lunch: Biff stroganoff, potatis/ris och grönsaker
Alternativ: Potatisbullar med bacon, blodpudding och grönsaker
Efterrätt: Vanilj och hallondessert

Lördag

Lunch: Sprödbakad fisk, dillmajonnäs, potatis och grönsaker
Efterrätt: Blåbärskompott och grädde

Söndag

Lunch: Stek provencale, rostade kulpotatis, gräddsås och grönsaker
Efterrätt: Citronfromage och mandariner