Vecka 4
-
Måndag
Lunch: Kycklingskinksås med blomkål, stekt potatis och grönsaker
Alternativ: Gulaschsoppa, bröd och ost
Efterrätt: Apelsinkräm
Tisdag
Lunch: Stekt strömming, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Glass
Onsdag
Lunch: Kalops, potatis och grönsaker
Alternativ: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Kaka
Torsdag
Lunch: Gyllene Kycklingsoppa med spännande smaker, bröd och ost
Alternativ: Chili con carne, ris och grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj och vaniljsås
Fredag
Lunch: Stekt pannbiff med lök, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Boggryta, bulgur och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm
Lördag
Lunch: Sprödbakad fisknuggets, gräddfilsås med äpple och gurka, potatis och grönsaker
Efterrätt: Marinerad fruktsallad och grädde
Söndag
Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake