Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 18

-

MÅNDAG:

Lunch: Stuvade makaroner, köttbullar, grönsaker
Alternativ: Kasslergryta, ris, grönsaker
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert

TISDAG:

Lunch: Krämig kycklinggratäng m bulgur/potatis
Alternativ: Raggmunk, stekt fläsk
Efterrätt: Morotskaka

ONSDAG:

Lunch: Apelsinbakad fisk, sås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Skinkstek, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Sommarsoppa

TORSDAG:

Lunch: Fläskkotlett, champinjonsås, rostad potatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Kanelbakade äppelklyftor m vaniljgrädde

FREDAG:

Lunch: Falukorv med äpple o purjolök potatismos
Alternativ: Lasagne, grönsaker
Efterrätt: Vit chokladmousse

LÖRDAG:

Lunch: Skeppartorsk, dillhollandaise, potatis
Efterrätt: Blåbärskompott, grädde

SÖNDAG:

Lunch: Herrgårdskyckling, klyftpotatis, grönsaker
Efterrätt: Hovdessert