Vecka 18
-
MÅNDAG:
Lunch: Stuvade makaroner, köttbullar, grönsaker
Alternativ: Kasslergryta, ris, grönsaker
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert
TISDAG:
Lunch: Krämig kycklinggratäng m bulgur/potatis
Alternativ: Raggmunk, stekt fläsk
Efterrätt: Morotskaka
ONSDAG:
Lunch: Apelsinbakad fisk, sås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Skinkstek, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Sommarsoppa
TORSDAG:
Lunch: Fläskkotlett, champinjonsås, rostad potatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Kanelbakade äppelklyftor m vaniljgrädde
FREDAG:
Lunch: Falukorv med äpple o purjolök potatismos
Alternativ: Lasagne, grönsaker
Efterrätt: Vit chokladmousse
LÖRDAG:
Lunch: Skeppartorsk, dillhollandaise, potatis
Efterrätt: Blåbärskompott, grädde
SÖNDAG:
Lunch: Herrgårdskyckling, klyftpotatis, grönsaker
Efterrätt: Hovdessert