Vecka 17
-
MÅNDAG:
Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis, grönsaker.
Alternativ:
Efterrätt: Fruktsallad, grädde.
TISDAG:
Lunch: Fiskgratäng m rotfrukter, potatismos.
Alternativ: Bratwurst, potatismos, grönsaker.
Efterrätt: Drottningsoppa.
ONSDAG:
Lunch: Kalops. kokt potatis, grönsaker.
Alternativ: Husmansjärpe och gräddsås, kokt potatis.
Efterrätt: Glass.
TORSDAG:
Lunch: Köttfärssoppa, ostsmörgås.
Alternativ: Kassler, potatisgratäng, grönsaker.
Efterrätt: Ris ala Malta, hallonsås.
FREDAG:
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, potatis, grönsaker.
Alternativ: Kroppkakor, smörsås, grönsaker.
Efterrätt: Rabarberkräm mjölk.
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad hoki, gräddfilssås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert.
SÖNDAG:
Lunch: Slottsstek, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Cheesecake.