Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 17

-

MÅNDAG:

Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis, grönsaker.
Alternativ:
Efterrätt: Fruktsallad, grädde.

TISDAG:

Lunch: Fiskgratäng m rotfrukter, potatismos.
Alternativ: Bratwurst, potatismos, grönsaker.
Efterrätt: Drottningsoppa.

ONSDAG:

Lunch: Kalops. kokt potatis, grönsaker.
Alternativ: Husmansjärpe och gräddsås, kokt potatis.
Efterrätt: Glass.

TORSDAG:

Lunch: Köttfärssoppa, ostsmörgås.
Alternativ: Kassler, potatisgratäng, grönsaker.
Efterrätt: Ris ala Malta, hallonsås.

FREDAG:

Lunch: Kåldolmar, gräddsås, potatis, grönsaker.
Alternativ: Kroppkakor, smörsås, grönsaker.
Efterrätt: Rabarberkräm mjölk.

LÖRDAG:

Lunch: Sprödbakad hoki, gräddfilssås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert.

SÖNDAG:

Lunch: Slottsstek, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Cheesecake.