Vecka 13
-
MÅNDAG:
Lunch: Köttfärssås, spaghetti, grönsaker.
Alternativ: Sprödbakad fisk, kall sås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Glass.
TISDAG:
Lunch: Kokt hoki, ägg o persiljesås, potatis, grönsaker.
Alternativ: Biff Lindström, gräddsås, potatis, grönsaker.
Efterrätt: Våffla m grädde, sylt.
ONSDAG:
Lunch: Falukorv m pepparrot, potatismos, grönsaker.
Alternativ: Flygande Jakob, ris, grönsaker.
Efterrätt: Jordgubbssoppa.
TORSDAG:
Lunch: Ärtsoppa m fläsk, ostsmörgås.
Alternativ: Skinkstek, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Pannkaka m sylt.
FREDAG:
Lunch: Köttbullar, gräddsås, potatis, grönsaker.
Alternativ: Thaigryta m ris, grönsaker.
Efterrätt: Päronkräm , mjölk.
LÖRDAG:
Lunch: Isterband, persiljesås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Pannacotta, Hallonsås.
SÖNDAG:
Lunch: Helstekt kotlettrad, champinjonsås, potatis, grönsaker.
Efterrätt: Mandeltårta, grädde.