Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 13

-

MÅNDAG:

Lunch: Köttfärssås, spaghetti, grönsaker.
Alternativ: Sprödbakad fisk, kall sås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Glass.

TISDAG:

Lunch: Kokt hoki, ägg o persiljesås, potatis, grönsaker.
Alternativ: Biff Lindström, gräddsås, potatis, grönsaker.
Efterrätt: Våffla m grädde, sylt.

ONSDAG:

Lunch: Falukorv m pepparrot, potatismos, grönsaker.
Alternativ: Flygande Jakob, ris, grönsaker.
Efterrätt: Jordgubbssoppa.

TORSDAG:

Lunch: Ärtsoppa m fläsk, ostsmörgås.
Alternativ: Skinkstek, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Pannkaka m sylt.

FREDAG:

Lunch: Köttbullar, gräddsås, potatis, grönsaker.
Alternativ: Thaigryta m ris, grönsaker.
Efterrätt: Päronkräm , mjölk.

LÖRDAG:

Lunch: Isterband, persiljesås, kokt potatis, grönsaker.
Efterrätt: Pannacotta, Hallonsås.

SÖNDAG:

Lunch: Helstekt kotlettrad, champinjonsås, potatis, grönsaker.
Efterrätt: Mandeltårta, grädde.