Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 17

-

MÅNDAG:

Lunch: Grönpepparkyckling med ris/potatis
Alternativ: Fruktsallad med grädde
Efterrätt:

TISDAG:

Lunch: Potatismos med fiskgratäng med rotfrukter
Alternativ: Raggmunk med kycklingfräs
Efterrätt: Drottningsoppa

ONSDAG:

Lunch: Kalops med kokt potatis
Alternativ: Spaghetti med 50/50 köttfärssås
Efterrätt: Glass

TORSDAG:

Lunch: Gulaschsoppa med mjuk ostsmörgås, soppdessert
Alternativ: Rotsellerifritters med kall sås och kokt potatis
Efterrätt: Ris á lá Malta med hallonsås

FREDAG:

Lunch: Kåldolmar med brunsås och kokt potatis
Alternativ: Kycklingpannbiff med brunsås och kokt potatis
Efterrätt: Rabarberkräm

LÖRDAG:

Lunch: Sprödbakad fisk med gräddfilssås och kokt potatis
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert

SÖNDAG:

Lunch: Slottsstek med gräddsås och kokt potatis
Efterrätt: Cheesecake