Vecka 17
-
MÅNDAG:
Lunch: Grönpepparkyckling med ris/potatis
Alternativ: Fruktsallad med grädde
Efterrätt:
TISDAG:
Lunch: Potatismos med fiskgratäng med rotfrukter
Alternativ: Raggmunk med kycklingfräs
Efterrätt: Drottningsoppa
ONSDAG:
Lunch: Kalops med kokt potatis
Alternativ: Spaghetti med 50/50 köttfärssås
Efterrätt: Glass
TORSDAG:
Lunch: Gulaschsoppa med mjuk ostsmörgås, soppdessert
Alternativ: Rotsellerifritters med kall sås och kokt potatis
Efterrätt: Ris á lá Malta med hallonsås
FREDAG:
Lunch: Kåldolmar med brunsås och kokt potatis
Alternativ: Kycklingpannbiff med brunsås och kokt potatis
Efterrätt: Rabarberkräm
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk med gräddfilssås och kokt potatis
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert
SÖNDAG:
Lunch: Slottsstek med gräddsås och kokt potatis
Efterrätt: Cheesecake