Vecka 17
-
MÅNDAG:
Lunch: Grönpepparkyckling med ris/potatis
Alternativ:
Efterrätt: Fruktsallad med grädde
TISDAG:
Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter & potatismos
Alternativ: Köttfärssås 50/50 med spaghetti
Efterrätt: Drottningsoppa
ONSDAG:
Lunch: Kalops med kokt potatis
Alternativ: Fransk pastagratäng med kyckling
Efterrätt: Glass
TORSDAG:
Lunch: Köttfärssoppa med soppbulle & ost
Alternativ: Potatisbullar, blodpudding med bacon & äpple
Efterrätt: Ris ala malta med hallonsås
FREDAG:
Lunch: Kåldolmar med potatis och gräddsås
Alternativ: Kebabgryta med ris
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad hokifilé med potatis & gräddfilssås
Efterrätt: Hallon/vaniljdessert
SÖNDAG:
Lunch: Slottstek med potatis & gräddsås
Efterrätt: Cheescake