Vecka 25
-
MÅNDAG:
Lunch: Kasslergryta, ris, potatis, grönsaker
Alternativ: Indonesisk kycklinggratäng, ris/potatis
Efterrätt: Skumraket
TISDAG:
Lunch: Köttbullar, potatismos, grönsaker
Alternativ: Sautéfisk m potatismos
Efterrätt: Nyponsoppa
ONSDAG:
Lunch: Citronfisk, dillsås, potatis, grönsaker
Alternativ: Kebabgryta m ris, grönsaker
Efterrätt: Glass
TORSDAG:
Lunch: Spenatsoppa, ägghalvor, ostsmörgås
Alternativ: Husmansjärpe och gräddsås, kokt potatis
Efterrätt: Våffla m grädde, sylt
FREDAG:
Lunch: Matjesill, färskpotatis, gräddfilssås, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Jordgubbar, grädde
LÖRDAG:
Lunch: Fläskfilé, champinjonsås, klyftpotatis, grönsaker
Efterrätt: Vit chokladmousse
SÖNDAG:
Lunch: Stekt kyckling m pepparsås, potatisgratäng
Efterrätt: Marinerad fruktsallad, grädde