Vecka 20
-
MÅNDAG:
Lunch: Fiskgratäng Bonjour, potatismos, grönsaker
Alternativ: Nudelwok m kyckling o kall sås
Efterrätt: Fruktsoppa
TISDAG:
Lunch: Bruna bönor, stekt fläsk, potatis
Alternativ: Thaigryta m ris, grönsaker
Efterrätt: Äppelmos m mjölk
ONSDAG:
Lunch: Hokinuggets, kall sås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Potatisgratäng, kallskuret, grönsaker
Efterrätt: Kaka
TORSDAG:
Lunch: Spenatsoppa, ägghalvor, ostsmörgås
Alternativ: Schnitzel, stekt potatis, bearnisesås, grönsaker
Efterrätt: Rabarberpaj, vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Färsbiff, gräddsås, potatis, grönsaker
Alternativ: Kokt fisk, ägg o persiljesås, potatis, grönsaker
Efterrätt: Päronkräm , mjölk
LÖRDAG:
Lunch: Stekt kyckling, gräddsås, potatis, grönsak
Efterrätt: Ananastosca m grädde
SÖNDAG:
Lunch: Stek Provencal, gräddsås, potatis, grönsaker
Efterrätt: Citronfromage