Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 20

-

MÅNDAG:

Lunch: Fiskgratäng Bonjour, potatismos, grönsaker
Alternativ: Nudelwok m kyckling o kall sås
Efterrätt: Fruktsoppa

TISDAG:

Lunch: Bruna bönor, stekt fläsk, potatis
Alternativ: Thaigryta m ris, grönsaker
Efterrätt: Äppelmos m mjölk

ONSDAG:

Lunch: Hokinuggets, kall sås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Potatisgratäng, kallskuret, grönsaker
Efterrätt: Kaka

TORSDAG:

Lunch: Spenatsoppa, ägghalvor, ostsmörgås
Alternativ: Schnitzel, stekt potatis, bearnisesås, grönsaker
Efterrätt: Rabarberpaj, vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Färsbiff, gräddsås, potatis, grönsaker
Alternativ: Kokt fisk, ägg o persiljesås, potatis, grönsaker
Efterrätt: Päronkräm , mjölk

LÖRDAG:

Lunch: Stekt kyckling, gräddsås, potatis, grönsak
Efterrätt: Ananastosca m grädde

SÖNDAG:

Lunch: Stek Provencal, gräddsås, potatis, grönsaker
Efterrätt: Citronfromage