Vecka 19
-
MÅNDAG:
Lunch: Köttfärssås, spaghetti, grönsaker
Alternativ: Ugnsstekt fisk, kall sås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Skumraket
TISDAG:
Lunch: Rotmos, rimmad bog
Alternativ: Köttkorv, potatismos, grönsaker
Efterrätt: Körsbärssoppa
ONSDAG:
Lunch: Fiskgratäng m dillsås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Kyckling i curry o mangosås, ris, grönsaker
Efterrätt: Hemkokt krusbärkräm m mjölk
TORSDAG:
Lunch: Gyllene kycklingsoppa, ostsmörgås
Alternativ: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj, vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Fläskköttgryta m lingon, kokt potatis, potatis
Alternativ: Taco´s m tortilliabröd m tillbehör
Efterrätt: Vaniljhjärtan
LÖRDAG:
Lunch: Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv
Efterrätt: Brylépudding
SÖNDAG:
Lunch: Svartvinbärsstek, gräddsås, potatis, grönsaker
Efterrätt: Päron, grädde