Vecka 26
-
MÅNDAG:
Lunch: Spaghetti köttfärssås
Alternativ: Ost och skinkpaj
Efterrätt: Apelsinkräm
TISDAG:
Lunch: Kokt fisk med äggpersiljesås och kokt potatis
Alternativ: Stuvad vitkål med korv och stekt potatis
Efterrätt: Sommarsoppa
ONSDAG:
Lunch: Falukorv med pepparrotstäcke och potatismos
Alternativ: Kycklinggryta med ris
Efterrätt: Glass
TORSDAG:
Lunch: Broccolisoppa med mjuk ostsmörgås
Alternativ: Lasagne
Efterrätt: Kaka med grädde
FREDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk med kall morotsås och kokt potatis
Alternativ: Köttgryta med ris
Efterrätt: Citronfromage
LÖRDAG:
Lunch: Färsbiff med gräddsås och kokt potatis
Efterrätt: Päron med grädde
SÖNDAG:
Lunch: Kotlettrad med gräddsås och stekt potatis
Efterrätt: Ostkaka med grädde