Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 20

-

MÅNDAG:

Lunch: Fiskgratäng Bonjour med potatismos
Alternativ: Grönsaksbiffar med potatismos
Efterrätt: Apelsinsoppa

TISDAG:

Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis
Alternativ: Stuvad vitkål med korv och stekt potatis
Efterrätt: Äppelmos

ONSDAG:

Lunch: Hokinuggets med dillmajonnäs och kokt potatis
Alternativ:
Efterrätt: Kaka

TORSDAG:

Lunch: Spenatsoppa med ostsmörgås, soppdessert
Alternativ: Nudelwok med kyckling
Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Plommonspäckade färsbiffar med brunsås och kokt potatis
Alternativ: Kräftströmming med potatismos
Efterrätt: Päronkräm

LÖRDAG:

Lunch: Grillad kyckling med varm örtsås och kokt potatis
Efterrätt: Ananastosca med grädde

SÖNDAG:

Lunch: Stek Provencale med rostad kulpotatis
Efterrätt: Citronfromage