Vecka 20
-
MÅNDAG:
Lunch: Fiskgratäng Bonjour med potatismos
Alternativ: Grönsaksbiffar med potatismos
Efterrätt: Apelsinsoppa
TISDAG:
Lunch: Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis
Alternativ: Stuvad vitkål med korv och stekt potatis
Efterrätt: Äppelmos
ONSDAG:
Lunch: Hokinuggets med dillmajonnäs och kokt potatis
Alternativ:
Efterrätt: Kaka
TORSDAG:
Lunch: Spenatsoppa med ostsmörgås, soppdessert
Alternativ: Nudelwok med kyckling
Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Plommonspäckade färsbiffar med brunsås och kokt potatis
Alternativ: Kräftströmming med potatismos
Efterrätt: Päronkräm
LÖRDAG:
Lunch: Grillad kyckling med varm örtsås och kokt potatis
Efterrätt: Ananastosca med grädde
SÖNDAG:
Lunch: Stek Provencale med rostad kulpotatis
Efterrätt: Citronfromage