Vecka 19
-
MÅNDAG:
Lunch: Spaghetti och köttfärssås
Alternativ: Tortellinis i ostsås
Efterrätt: Skumraket
TISDAG:
Lunch: Rotmos med köttkorv
Alternativ: Stekt fisk med remouladsås och kokt potatis
Efterrätt: Körsbärssoppa
ONSDAG:
Lunch: Dillfiskgratäng med räkor och kokt potatis
Alternativ: Isterband med persiljesås och kokt potatis
Efterrätt: Krusbärskräm
TORSDAG:
Lunch: Gyllene kycklingsoppa med mjuk ostsmörgås
Alternativ: Italiensk krämig tomatlasagne
Efterrätt: Drottningpaj med vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Lingongryta med kokt potatis
Alternativ: Korvgryta med potatis
Efterrätt: Vaniljhjärta
LÖRDAG:
Lunch: Jansson, köttbullar, prinskorv och rödbetssallad
Efterrätt: Brylépudding
SÖNDAG:
Lunch: Svartvinbärsstek med gräddsås och kokt potatis
Efterrätt: Päron med grädde