Spåravgift

Exempelbild

Två av spåren i Lövhult är avgiftsbelagda (konstsnöspåret 3 km & asfaltsspåret 5 km).

Avgiften betalas enkelt på plats i receptionen, via Swish eller kontant i betalboxarna som finns i anslutning till Motionsgården och asfaltspåret. Detta gäller enbart för dagskort.

För säsong eller periodkort kan spårmärken köpas i Motionsgården, på plats i Lövhult eller på Medborgarkontoret i Nässjö.
Alla intäkter tillfaller Kultur och Fritid, Nässjö kommun och går till att fortsätta utveckla spåren i Lövhult.

Priser*

Barn och ungdomar upp till 17 år boende i Nässjö kommun åker alltid gratis i Lövhult.
Barn och ungdomar upptill 17 år boende utanför Nässjö kommun betalar 20 kr för dagkort, 40 kr för weekend, 90 kr för vecka och 300 kr för säsong.
Junior 17-20 år betalar 30 kr för dagkort, 60 kr för weekend, 130 kr för vecka och 400 kr för säsong.
Vuxen 21 år och äldre betalar 40 kr för dagkort, 80 kr för weekend, 170 kr för vecka och 500 kr för säsong.

För att betala din spåravgift kan du swisha till nr. 123 282 54 53 märkt med LS1516 eller betala kontant i de små betalningsboxarna som finns i anslutning till spåret. En finns vid motionsgården och en vid parkeringen där 5 km-spåret går över vägen, detta alternativ är endast för dagkort.

För mer information, besök: https://www.skidspar.se/jonkoping/nassjo/lovhultlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

* med reservation för ändringar.

Allmänhetens åkning

För att alla verkligen ska kunna njuta av Lövhults spår är det ”Allmänhetens åkning” varje söndag mellan 10.00-15.00. Då är alla spår avgiftsfria, även Konstsnöspåret och Motionsspåret.