Spåravgift

Exempelbild

Två av spåren i Lövhult är avgiftsbelagda (konstsnöspåret 3 km & asfaltsspåret 5 km).

För säsong eller periodkort kan spårmärken köpas på plats i Lövhult i Motionsgården.
Alla intäkter tillfaller Kultur och Fritid, Nässjö kommun och går till att fortsätta utveckla spåren i Lövhult.

Priser*

• Barn och ungdomar upp till 17 år boende i Nässjö kommun: gratis åkning i Lövhult.
  • Barn och ungdomar upptill 17 år boende utanför Nässjö kommun betalar: 20 kr/dag, 40 kr/weekend, 90 kr/vecka och 300 kr/säsong.
  • Junior 17-20 år betalar: 30 kr/dag, 60 kr/weekend, 130 kr/vecka och 400 kr/säsong.
  • Vuxen 21 år och äldre betalar: 40 kr/dag, 80 kr/weekend, 170 kr/vecka och 500 kr/säsong.

* med reservation för ändringar.

Betalning

För att betala din spåravgift kan du swisha till nummer 123 282 54 53 eller betala kontant eller med kort i receptionen.

För mer information om skidspåren besök webbplatsen,
Lövhult, Skidspårlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Allmänhetens åkning

För att alla verkligen ska kunna njuta av Lövhults spår är det ”Allmänhetens åkning” varje söndag mellan 10.00-15.00. Då är alla spår avgiftsfria, även Konstsnöspåret och Motionsspåret.