Vecka 28
-
MÅNDAG:
Lunch: Stekt korv, stuvade makroner och grönsaker
Alternativ: Falafel, stuvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Körsbärssoppa
TISDAG:
Lunch: Fisk a la björkeby, dillsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklinggryta, ris och grönsaker
Efterrätt: Glass
ONSDAG:
Lunch: Kycklingpannbiff, gräddsås, potatis och grönsak
Alternativ: Vegetarisk biff, sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Kaka
TORSDAG:
Lunch: Högsbosoppa, bröd och pålägg
Alternativ: Fisk, stuvad spenat, potatis och grönsaker
Efterrätt: Sommarpaj, vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Kall kassler, potatisgratäng och grönsaker
Alternativ: Grönsaksbiff, potatisgratäng och grönsaker
Efterrätt: Drottningkräm
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk, kall sås med rödlök, potatis och grönsaker
Efterrätt: Persika och grädde
SÖNDAG:
Lunch: Stek Provencâle, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hovdessert