Vecka 27
-
MÅNDAG:
Lunch: Dillkött, potatis och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Hallonkräm
TISDAG:
Lunch: Lättpanerad Stillhavsflundra, remouladsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklinggryta, pasta och grönsaker
Efterrätt: Vaniljglass med strössel
ONSDAG:
Lunch: Köttfärslåda med bacon och purjolök, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Korv Stroganoff, ris och grönsaker
Efterrätt: Jordgubbssoppa
TORSDAG:
Lunch: Ängamat, bröd och pålägg
Alternativ: Fiskgratäng med dillsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Morotskaka
FREDAG:
Lunch: Matjessill, gräddfilsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Tomatlasagne och grönsaker
Efterrätt: Aprikoser och grädde
LÖRDAG:
Lunch: Köttbullar, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hallon-vaniljdessert
SÖNDAG:
Lunch: Grönpepparkyckling, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Chokladkladdkaka och grädde