Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 26

-

MÅNDAG:

Lunch: Köttfärssås, spaghetti och grönsaker
Alternativ: Raggmunk, bacon och grönsaker
Efterrätt: Apelsinkräm

TISDAG:

Lunch: Kokt hokifilé, ägg- & persiljesås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingsås, pasta och grönsaker
Efterrätt: Sommarsoppa

ONSDAG:

Lunch: Falukorv med pepparrotstäcke, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Glass

TORSDAG:

Lunch: Broccolisoppa, bröd och pålägg
Alternativ: Panerad fisk, stuvad spenat och potatis
Efterrätt: Kaka och grädde

FREDAG:

Lunch: Sprödbakad fisk, kall sås med morot, potatis och grönsaker
Alternativ: Chicken nuggets, ris, sötsursås och grönsaker
Efterrätt: Citronfromage

LÖRDAG:

Lunch: Färsbiff, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Päron och grädde

SÖNDAG:

Lunch: Helstekt kotlettrad, gräddsås, stekt potatis och grönsaker
Efterrätt: Ostkaka, sylt och grädde