Vecka 26
-
MÅNDAG:
Lunch: Köttfärssås, spaghetti och grönsaker
Alternativ: Raggmunk, bacon och grönsaker
Efterrätt: Apelsinkräm
TISDAG:
Lunch: Kokt hokifilé, ägg- & persiljesås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingsås, pasta och grönsaker
Efterrätt: Sommarsoppa
ONSDAG:
Lunch: Falukorv med pepparrotstäcke, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Glass
TORSDAG:
Lunch: Broccolisoppa, bröd och pålägg
Alternativ: Panerad fisk, stuvad spenat och potatis
Efterrätt: Kaka och grädde
FREDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk, kall sås med morot, potatis och grönsaker
Alternativ: Chicken nuggets, ris, sötsursås och grönsaker
Efterrätt: Citronfromage
LÖRDAG:
Lunch: Färsbiff, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Päron och grädde
SÖNDAG:
Lunch: Helstekt kotlettrad, gräddsås, stekt potatis och grönsaker
Efterrätt: Ostkaka, sylt och grädde