Vecka 25
-
MÅNDAG:
Lunch: Kasslergryta, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingsoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Skumraket
TISDAG:
Lunch: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Alternativ: Fiskgratäng, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Nyponsoppa och grädde
ONSDAG:
Lunch: Citronfisk, dillsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Vegetarisk schnitzel, vitlökssås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt:Glass
TORSDAG:
Lunch: Spenatsoppa med ägghalvor, bröd och pålägg
Alternativ: Skinka, mimosasallad, potatis och grönsaker
Efterrätt: Våffla, sylt och grädde
FREDAG:
Lunch: Matjessill, gräddfilssås, färsk potatis och grönsaker
Alternativ: Jordgubbar och grädde
Efterrätt: Drumsticks och potatissallad
LÖRDAG:
Lunch: Fläskfilé, svampsås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Vit chokladmousse
SÖNDAG:
Lunch: Kyckling, rosépepparsås, potatisgratäng och grönsaker
Efterrätt: Marinerad fruktsallad och grädde