Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 25

-

MÅNDAG:

Lunch: Kasslergryta, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingsoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Skumraket

TISDAG:

Lunch: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Alternativ: Fiskgratäng, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Nyponsoppa och grädde

ONSDAG:

Lunch: Citronfisk, dillsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Vegetarisk schnitzel, vitlökssås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt:Glass

TORSDAG:

Lunch: Spenatsoppa med ägghalvor, bröd och pålägg
Alternativ: Skinka, mimosasallad, potatis och grönsaker
Efterrätt: Våffla, sylt och grädde

FREDAG:

Lunch: Matjessill, gräddfilssås, färsk potatis och grönsaker
Alternativ: Jordgubbar och grädde
Efterrätt: Drumsticks och potatissallad

LÖRDAG:

Lunch: Fläskfilé, svampsås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Vit chokladmousse

SÖNDAG:

Lunch: Kyckling, rosépepparsås, potatisgratäng och grönsaker
Efterrätt: Marinerad fruktsallad och grädde