Vecka 24
-
MÅNDAG:
Lunch: Stekt fläsk, raggmunk och grönsaker
Alternativ: Mustig soppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Kaka
TISDAG:
Lunch: Panerad fisk, kall sås med citron och dill, potatis och grönsaker
Alternativ: Köttfärssås, spagetti och grönsaker
Efterrätt: Glass och chokladsås
ONSDAG:
Lunch: Lasagne och grönsaker
Alternativ: Böngryta med linser och grönsaker
Efterrätt: Hemlagad Fruktsoppa
TORSDAG:
Lunch: Köttsoppa, bröd och ost
Alternativ: Panerad fisk, kall sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Ris ala Malta och hallonsås
FREDAG:
Lunch: Kryddig korvgryta, pasta/potatis och grönsaker
Alternativ: Hamburgare, bröd, dressing och klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Päronkräm
LÖRDAG:
Lunch: Fiskgratäng m örttäcke, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Chokladpudding och grädde
SÖNDAG:
Lunch: Schnitzel, varm örtsås, stekt potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake