Vecka 20
-
MÅNDAG:
Lunch: Fiskgratäng Bonjour, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttfärssås, spaghetti och grönsaker
Efterrätt: Apelsinsoppa
TISDAG:
Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor och potatis
Alternativ: Köttbulle, sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Äppelmos
ONSDAG:
Lunch: Hokinuggets, dillmajonnäs, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingpannbiff, brunsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Kaka
TORSDAG:
Lunch: Spenatsoppa med ägghalvor, bröd och ost
Alternativ: Korvgryta, havreris och grönsaker
Efterrätt: Rabarberpaj och vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Färsbiff med smak av plommon, gräddsås,potatis och grönsaker
Alternativ: Potatisbullar med bacon, blodpudding och grönsaker
Efterrätt: Päronkräm
LÖRDAG:
Lunch: Grillad kyckling, varm örtsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Ananastosca och grädde
SÖNDAG:
Lunch: Provencâle stek, sås, rostad kulpotatis och grönsaker
Efterrätt: Citronfromage