Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 20

-

MÅNDAG:

Lunch: Fiskgratäng Bonjour, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttfärssås, spaghetti och grönsaker
Efterrätt: Apelsinsoppa

TISDAG:

Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor och potatis
Alternativ: Köttbulle, sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Äppelmos

ONSDAG:

Lunch: Hokinuggets, dillmajonnäs, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingpannbiff, brunsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Kaka

TORSDAG:

Lunch: Spenatsoppa med ägghalvor, bröd och ost
Alternativ: Korvgryta, havreris och grönsaker
Efterrätt: Rabarberpaj och vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Färsbiff med smak av plommon, gräddsås,potatis och grönsaker
Alternativ: Potatisbullar med bacon, blodpudding och grönsaker
Efterrätt: Päronkräm

LÖRDAG:

Lunch: Grillad kyckling, varm örtsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Ananastosca och grädde

SÖNDAG:

Lunch: Provencâle stek, sås, rostad kulpotatis och grönsaker
Efterrätt: Citronfromage