Vecka 19
-
MÅNDAG:
Lunch: Köttfärssås, spagetti och grönsaker
Alternativ: Tomatlasagne och grönsaker
Efterrätt: Skumraket
TISDAG:
Lunch: Rimmad bog, rotmos och grönsaker
Alternativ: Kycklingköttbullar, bulgur och tomatsås
Efterrätt: Körsbärssoppa
ONSDAG:
Lunch: Fiskgratäng med dillsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Enkla korvgrytan, Pasta och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt krusbärskräm
TORSDAG:
Lunch: Gyllene kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Panerad fisk, potatis, kall sås och grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj och vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Fläskköttsgryta med lingon, potatis och grönsaker
Alternativ:Tacobuffe och grönsaker
Efterrätt: Vaniljhjärta
LÖRDAG:
Lunch: Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad och grönsaker
Efterrätt: Brylépudding
SÖNDAG:
Lunch: Svart vinbärsstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Päron och grädde