Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 19

-

MÅNDAG:

Lunch: Köttfärssås, spagetti och grönsaker
Alternativ: Tomatlasagne och grönsaker
Efterrätt: Skumraket

TISDAG:

Lunch: Rimmad bog, rotmos och grönsaker
Alternativ: Kycklingköttbullar, bulgur och tomatsås
Efterrätt: Körsbärssoppa

ONSDAG:

Lunch: Fiskgratäng med dillsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Enkla korvgrytan, Pasta och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt krusbärskräm

TORSDAG:

Lunch: Gyllene kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Panerad fisk, potatis, kall sås och grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj och vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Fläskköttsgryta med lingon, potatis och grönsaker
Alternativ:Tacobuffe och grönsaker
Efterrätt: Vaniljhjärta

LÖRDAG:

Lunch: Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad och grönsaker
Efterrätt: Brylépudding

SÖNDAG:

Lunch: Svart vinbärsstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Päron och grädde