Aktuella högskolekurser

Vårterminen 2021 erbjuds distanskursen Konflikter och konflikthantering på Nässjöakademin.

Vid tillräckligt stort intresse blir Nässjö distansort vilket innebär att du på plats på Nässjöakademin tar del av föreläsningar, lärarledda samtal och gruppövningar via länk tillsammans med övriga kursdeltagare samt gör tentamen.

Konflikter och konflikthantering 7,5 hp, Jönköping University

Kursen vänder sig till dig som är intresserade av människors beteenden och kommunikation såväl ur ett yrkesmässigt perspektiv som ur ett mer allmänmänskligt. Kursen startar vt 2021. Ansökan öppen för sen anmälan.

Bättre lean för service och tjänster 7,5 hp, Högskolan i Borås

En kurs för dig som vill skapa effektivare tjänster och administration. Den riktar sig till medarbetare på alla nivåer i organisationen. Det ger bäst genomslagskraft om även personer i ledande funktioner ingår i deltagargruppen. Kursen startar ht 2020. Ansökan är stängd.

Pedagogik 1-30 hp, Jönköping University

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av lärandeprocesser och pedagogiska frågor.
Kursen startar ht 2020. Ansökan är stängd.

Psykologi 1-30 hp, Jönköping University

Om du vill förstå hur fördomar bildas, varför vi blir stressade ibland, hur vi fungerar i grupp och hur forskningen genererar kunskap om dessa områden och andra, så är detta en kurs av intresse för dig.
Kursen startar inte ht 2020. Ansökan är stängd.

Expandera Minimera

För info kontakta:

Torbjörn Trägårdh

Tel: 0380- 51 72 51
E-post: torbjorn.tragardh@nassjo.se

Nässjöakademin
Framtidsvägen 1
571 35 Nässjö

nassjoakademin@nassjo.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Nässjöakademin

Framtidsvägen 1