Vecka 21
-
MÅNDAG:
Lunch: Korv Stroganoff, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Tomatsoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Aprikossoppa
TISDAG:
Lunch: Fiskgratäng med tomat o oregano, potatismos och grönsaker
Alternativ: Kroppkakor, skirat smör, lingon och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm
ONSDAG:
Lunch: Köttfärstårta med färskosttäcke, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kyckling, sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hallongömma
TORSDAG:
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, bröd och pålägg
Alternativ: Grillkorv, stuvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Pannkaka och sylt
FREDAG:
Lunch: Spätta, remouladsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Färsfrestelse och grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad och grädde
LÖRDAG:
Lunch: Flygande Jakob, rIs/potatis och grönsaker
Efterrätt: Pannacotta och hallonsås
SÖNDAG:
Lunch: Helstekt kotlettrad, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Tårta