Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 21

-

MÅNDAG:

Lunch: Korv Stroganoff, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Tomatsoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Aprikossoppa

TISDAG:

Lunch: Fiskgratäng med tomat o oregano, potatismos och grönsaker
Alternativ: Kroppkakor, skirat smör, lingon och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt rabarberkräm

ONSDAG:

Lunch: Köttfärstårta med färskosttäcke, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kyckling, sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hallongömma

TORSDAG:

Lunch: Ärtsoppa med fläsk, bröd och pålägg
Alternativ: Grillkorv, stuvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Pannkaka och sylt

FREDAG:

Lunch: Spätta, remouladsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Färsfrestelse och grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad och grädde

LÖRDAG:

Lunch: Flygande Jakob, rIs/potatis och grönsaker
Efterrätt: Pannacotta och hallonsås

SÖNDAG:

Lunch: Helstekt kotlettrad, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Tårta