Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Fördjupad översiktsplan Forserum

Nässjö kommun tar nu fram en ny fördjupad översiktsplan för Forserum. Det är ett vägledande dokument för all mark- och vattenanvändning i samhället.

Digital medborgardialog

Välkommen till digital medborgardialog för Forserum 25 januari och 3 februari där alla får tycka till om samhällets framtida utveckling. Vi informerar om processen och diskuterar innehållet i den fördjupade översiktsplanen.

Mötet är digitalt och öppet för alla. Du deltar via mobil, dator eller surfplatta i Teams.

Datum och tid

  • Tisdag 25 januari klockan 18:00-19:30
  • Torsdag 3 februari klockan 18:00-19:30

Anmälan

Anmälan till sofie.nilsson@nassjo.se

Ange vilket tillfälle du önskar delta på, 25 januari eller 3 februari.

Teamsmöte

Nässjö kommun arrangerar för närvarande digitala möten på grund av rådande omständigheter kring Covid-19. I Teams deltar du via dator, surfplatta eller mobiltelefon. En länk mailas ut när du anmäler dig. Anslut gärna till mötet i god tid. Se till att ha bra uppkoppling och att sitta på en lugn plats. Teams fungerar både i mobilappen eller direkt på webben.

Bakgrund

Nässjö kommun tar fram en ny fördjupad översiktsplan för Forserum. Det är ett strategiskt och vägledande dokument för beslut om mark- och vattenanvändning. En översiktsplan görs huvudsakligen på två nivåer, en kommunövergripande och en fördjupad nivå. Den fördjupade översiktsplanen avgränsar sig till en bestämd plats, till exempel en tätort som Forserum.

Ett av det viktigaste planeringsunderlagen för den fördjupade översiktsplanen kommer från de som bor och verkar i Forserum. Därför genomförs medborgardialog i ett tidigt skede, för att alla ska få vara med och påverka utvecklingen i samhället. Det är tio år sedan denna process genomfördes förra gången.

Här kan du läsa den gällande fördjupade översiktsplanen för Forserum från 2011

Kontakt

Expandera Minimera

Frågor besvaras av:
Planarkitekter på Samhällsplaneringskontoret
0380-518489
0380-518547


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.