Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Malmbäcks skola, F-6

Malmbäcks skola ligger i utkanten av samhället med närhet till naturen. På skolan finns klasser från förskoleklass till årskurs 6.

Skolgården är stor och erbjuder många möjligheter till sysselsättning, t.ex. bandyplan, fotbollsplan, volleybollplan, gungor och rutschkana. Tvärs över skolgården finns också Malmbäcks förskolor och vår idrottshall.

Fritidshem

På Malmbäcks skola finns fritidshemmet Mullvaden. Mullvaden har öppet på morgonen innan skolan startar och på eftermiddagarna när skolverksamheten slutat.

Veckotema och fritidsråd

Varje vecka har fritidshemmet ett veckotema med olika aktiviteter. Vi har även regelbundna fritidsråd, där barnen får ta del av upplägget i verksamheten och komma med förslag på t.ex. olika veckoteman. Barnen får även önska redskap och material till fritidshemmet efter sina intressen, behov och erfarenheter.

Lekgrupper

Mullvadens fritidshem jobbar med lekgrupper för att barnen ska ha möjlighet att utveckla goda kamratrelationer. Vi drar lott om vilka som ska ingå i de olika lekgrupperna och vad lekgruppen ska göra. När lekgrupperna inte används får eleverna själva välja lekkamrater och aktivitet.

Storfritids för årskurs 3-6

På onsdagar har vi ”Storfritids” för elever i årskurs 3 och uppåt. Under storfritids får eleverna vara i en egen grupp och genomföra olika aktiviteter tillsammans med en av fritidspedagogerna.

Meny

Maten i skolrestaurangerna varierar både med årstid och teman. Här hittar du menyn.

Här ligger skolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Nässjökartan kan du se elevområden och var alla skolor ligger.

Kontakt

Expandera Minimera

Adress
Skolgatan 1C
571 68 Malmbäck

Expedition
0380-51 81 52

Fritidshem
Mullvaden 0380-51 75 09
Gruvan 0380-51 75 06

Elevhälsa
Skolsköterska 0380-51 72 04
Skolkurator 0380-51 84 12
Mer information om elevhälsa

Rektor
Malin Tornberg
0380-51 89 65
malin.tornberg@nassjo.se

Frånvaro och sjukanmälan
Anmäl frånvaro via Edlevo,
Edlevo

Information om frånvarorutiner,
Frånvaro och sjukanmälan


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.