Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Annebergs skola, F-6

Annebergs skola ligger centralt i Anneberg med direkt närhet till naturen. Verksamheten omfattar en förskoleklass och grundskola för årskurs 1 - 6.

Vår skolgård består av olika miljöer med fotbollsplan, basketplan, landbandyplan och ett skogsområde som inbjuder till lek och aktivitet. Vi har även tillgång till en stor idrottshall och samlingslokal. Precis vid skolan finns också Annebergs bibliotek och medborgarkontor.

Skolan är organiserad i två arbetslag: arbetslag 1 (förskoleklass - årskurs 3) och arbetslag 2 (årskurs 4 - 6). I arbetslagen samarbetar lärare, förskollärare, fritidspedagoger, elevassistenter, speciallärare och specialpedagoger.

Fritidshem

Fritidshemmet på Annebergs skola heter Trollhuset och har två avdelningar, avdelning Lilltrollet för barn i förskoleklass - årskurs 2 och avdelning Stortrollet för barn i årskurs 3-6. Fritidshemmet ligger i direkt anslutning till skolan och har öppet kl. 06.30-18.30. 

Fritidshemmet har ändamålsenliga lokaler som inbjuder till lek och aktivitet. Under vissa tider på morgonen och eftermiddagen samkör man de båda avdelningarna så barnen går tillsammans. 

Meny

Maten i skolrestaurangerna varierar både med årstid och teman. Här hittar du menyn.

Här ligger skolan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Nässjökartan kan du se elevområden och var alla skolor ligger.

Kontakt

Expandera Minimera

Adress
Västra Långgatan 19
571 71 Anneberg

Expedition
0380-51 77 02

Fritidshem
Trollhuset Anneberg 0380-51 77 12

Elevhälsa
Skolsköterska 0380-51 72 05
Skolkurator 0380-51 73 42
Mer information om elevhälsa

Rektor
Sanna Bjelke
sanna.bjelke@nassjo.se
0380-51 84 48

Frånvaro och sjukanmälan
Anmäl frånvaro via Edlevo,
Edlevo

Information om frånvarorutiner,
Frånvaro och sjukanmälan


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.