Vecka 40

-

MÅNDAG:

Lunch: Chorizo med ostsmak, stuvade makaroner och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa, bröd och ost
Efterrätt: Aprikossoppa

TISDAG:

Lunch: Sautefisk med grönsaker, potatismos och grönsaker
Alternativ: Kycklinggryta med purjolök och äpple, bulgur och grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt

ONSDAG:

Lunch: Köttfärslåda med bacon och purjolök, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Korv Stroganoff, ris och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt äppelkräm

TORSDAG:

Lunch: Ärtsoppa med fläsk, bröd och ost
Alternativ: Panerad fisk, kall gurksås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Pannkaka, sylt

FREDAG:

Lunch: Dillkött, potatis och grönsaker
Alternativ: Tomatlasagne och grönsaker
Efterrätt: Glass

LÖRDAG:

Lunch: Flygande Jakob, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Choklad/hallondessert

SÖNDAG:

Lunch: Skinkschnitzel, klyftpotatis, falsk bearnaisesås och grönsaker
Efterrätt: Kladdkaka och grädde