Vecka 40
-
MÅNDAG:
Lunch: Chorizo med ostsmak, stuvade makaroner och grönsaker
Alternativ: Minestronesoppa, bröd och ost
Efterrätt: Aprikossoppa
TISDAG:
Lunch: Sautefisk med grönsaker, potatismos och grönsaker
Alternativ: Kycklinggryta med purjolök och äpple, bulgur och grönsaker
Efterrätt: Färsk frukt
ONSDAG:
Lunch: Köttfärslåda med bacon och purjolök, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Korv Stroganoff, ris och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt äppelkräm
TORSDAG:
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, bröd och ost
Alternativ: Panerad fisk, kall gurksås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Pannkaka, sylt
FREDAG:
Lunch: Dillkött, potatis och grönsaker
Alternativ: Tomatlasagne och grönsaker
Efterrätt: Glass
LÖRDAG:
Lunch: Flygande Jakob, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Choklad/hallondessert
SÖNDAG:
Lunch: Skinkschnitzel, klyftpotatis, falsk bearnaisesås och grönsaker
Efterrätt: Kladdkaka och grädde