Vecka 38

-

MÅNDAG:

Lunch: Kryddig korvgryta med pasta/potatis, grönsaker
Alternativ: Kycklingsoppa, bröd och ost
Efterrätt: Drottningsoppa

TISDAG:

Lunch: Rotmos och rimmad bog, grönsaker
Alternativ: Panerad fisk potatis och varm dillsås
Efterrätt: Kaka

ONSDAG:

Lunch: Citronfisk, dillsås och kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Köttbullar, suvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Persika och grädde

TORSDAG:

Lunch: Spenatsoppa med ägghalvor, soppbulle m ost
Alternativ: Kryddig korvgryta, ris och grönsaker
Efterrätt: Rabarberpaj och vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Husmansjärpe, gräddsås, kokt potatis och grönsaker
Alternativ: Vegetarisk snitsel, kall vitlökssås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Bärkompott

LÖRDAG:

Lunch: Stekt kyckling, kall vitlökssås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Brylépudding

SÖNDAG:

Lunch: Revbensspjäll, gräddsås och kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Marinerad fruktsallad med grädde