Vecka 38
-
MÅNDAG:
Lunch: Kryddig korvgryta med pasta/potatis, grönsaker
Alternativ: Kycklingsoppa, bröd och ost
Efterrätt: Drottningsoppa
TISDAG:
Lunch: Rotmos och rimmad bog, grönsaker
Alternativ: Panerad fisk potatis och varm dillsås
Efterrätt: Kaka
ONSDAG:
Lunch: Citronfisk, dillsås och kokt potatis, grönsaker
Alternativ: Köttbullar, suvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Persika och grädde
TORSDAG:
Lunch: Spenatsoppa med ägghalvor, soppbulle m ost
Alternativ: Kryddig korvgryta, ris och grönsaker
Efterrätt: Rabarberpaj och vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Husmansjärpe, gräddsås, kokt potatis och grönsaker
Alternativ: Vegetarisk snitsel, kall vitlökssås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Bärkompott
LÖRDAG:
Lunch: Stekt kyckling, kall vitlökssås, klyftpotatis och grönsaker
Efterrätt: Brylépudding
SÖNDAG:
Lunch: Revbensspjäll, gräddsås och kokt potatis, grönsaker
Efterrätt: Marinerad fruktsallad med grädde