Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Bibliotek Brinellgymnasiet

Bil från Brinellgymnasiets bibliotek med höga bokhyllor.

Brinellgymnasiets bibliotek har öppet alla skoldagar, måndag 08.00-15.00 och tisdag-fredag 08.00-16.00. Bibliotekets personal hjälper gärna till med informationssökning och här finns bra studieutrymmen.

Biblioteket är skolans informationscentrum och erbjuder elever och personal möjlighet att använda många olika typer av informationskällor i det dagliga arbetet. Flera av bibliotekets databaser kan du nå även hemifrån, se skolbibliotekets sida i lärplattformen för mer information. Vi hjälper gärna till både med att söka information och hitta bra böcker att läsa.

I biblioteket finns allt från faktaböcker till skönlitteratur på både svenska och andra språk. Här lånar du också de läromedel du behöver i dina kurser. Med 130 sittplatser i olika miljöer finns också goda möjligheter att sitta och studera. Biblioteket har en stor balkong med många bord där du och dina vänner kan läsa böcker eller plugga. Vill ni hellre sitta lite mer avskilt finns det små studierum inne i biblioteket som passar bra om man ska göra grupparbete eller liknande.

Kontakt

Expandera Minimera

Bibliotekarie
Maria Idebrant
0380-51 83 44
maria.idebrant@nassjo.se

Bibliotekarie
Johanna Andersson
0380-51 82 21
johanna.andersson@nassjo.se

Assistent
Sedina Sarkotić
0380-518856
sedina.sarkotic@nassjo.se


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.