Vecka 43
-
MÅNDAG:
Lunch: Blomkål med skinksås och stekt potatis
Alternativ: Chili sin carne med bulgur
Efterrätt: Päronkräm
TISDAG:
Lunch: Stekt strömming med potatismos
Alternativ: Tacodoftande potatisgratäng
Efterrätt: Glass
ONSDAG:
Lunch: Kalops med kokt potatis
Alternativ: Potatismos med grönsaksbiffar
Efterrätt: Ris á lá Malta med jordgubbssås
TORSDAG:
Lunch: Gyllene kycklingsoppa med mjuk ostsmörgås
Alternativ: Dillfiskgratäng och kokt potatis
Efterrätt: Drottningpaj med vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Kåldolmar med brunsås och kokt potatis
Alternativ: Italiensk krämig tomatlasagne
Efterrätt: Krusbärskräm
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk med gräddfilssås och kokt potatis
Efterrätt: Fruktsallad med grädde
SÖNDAG:
Lunch: Fläskkarré Provencale med gräddsås och kokt potatis
Efterrätt: Cheesecake