Vecka 43

-

MÅNDAG:

Lunch: Blomkål med skinksås och stekt potatis
Alternativ: Chili sin carne med bulgur
Efterrätt: Päronkräm

TISDAG:

Lunch: Stekt strömming med potatismos
Alternativ: Tacodoftande potatisgratäng
Efterrätt: Glass

ONSDAG:

Lunch: Kalops med kokt potatis
Alternativ: Potatismos med grönsaksbiffar
Efterrätt: Ris á lá Malta med jordgubbssås

TORSDAG:

Lunch: Gyllene kycklingsoppa med mjuk ostsmörgås
Alternativ: Dillfiskgratäng och kokt potatis
Efterrätt: Drottningpaj med vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Kåldolmar med brunsås och kokt potatis
Alternativ: Italiensk krämig tomatlasagne
Efterrätt: Krusbärskräm

LÖRDAG:

Lunch: Sprödbakad fisk med gräddfilssås och kokt potatis
Efterrätt: Fruktsallad med grädde

SÖNDAG:

Lunch: Fläskkarré Provencale med gräddsås och kokt potatis
Efterrätt: Cheesecake