Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Friskvård

I Nässjö kommun finns flera möjligheter till friskvård.

Nässjö kommun erbjuder medarbetarna olika träningsmöjligheter, till exempel:

  • Terminsvisa veckoaktiviteter, cirkelträning och Tabata.
  • Prova-på-aktiviteter så som Gongavslappning, skidskola och Sha´Bam.
  • Motionstävlingar
  • Tobaksavvänjning

Friskvårdsbidrag

Nässjö kommun erbjuder medarbetarna friskvårdsbidrag. Friskvårdsbidraget är en ersättning från arbetsgivaren för hälsofrämjande aktiviteter, exempelvis gym, gruppträning, simning och massage. Bidraget kan utbetalas om upp till 1 000 kr per år och medarbetare.

Syftet med friskvårdsbidraget är att främja medarbetarnas hälsa och att ge medarbetaren stora valmöjligheter till individanpassad friskvård.

Fritidsklubben

Kommunens fritidsklubb erbjuder många olika friskvårdsaktiviteter, allt från bowling och cykling till skytte, stavgång och femkamp. Genom det fritidskort man kan köpa via fritidsklubben har anställda också rabatt på ett antal träningsaktiviteter och träningskort.
 
Cirkelträning och Tabata erbjuds varje vecka under höst, vinter och vår. Träningen är kostnadsfri och öppen för alla anställda.

Alla anställda är medlemmar i Fritidsklubben utan kostnad och har möjlighet att delta i de olika aktiviteterna.

Hälsoinspiratörer

Arbetet med specifika friskvårdsaktiviteter på våra arbetsplatser sker via hälsoinspiratörerna som verkar som ambassadörer för hälsofrågor på kommunens arbetsplatser. Totalt finns ca 140 hälsoinspiratörer.

Kontakt

Expandera Minimera

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.