Vecka 49
-
MÅNDAG:
Lunch: Köttfärssås, spaghetti och grönsaker
Alternativ: Fiskgratäng, potatis och grönsaker
Efterrätt: Jordgubbssoppa
TISDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk, stuvad spenat och potatis och grönsaker
Alternativ: Potatisbullar, bacon och grönsaker
Efterrätt: Glass
ONSDAG:
Lunch: Jultallrik
Alternativ:
Efterrätt: Pepparkaka
TORSDAG:
Lunch: Krämig kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Korvstroganoff, ris och grönsaker
Efterrätt: Choklad- och kokosruta med grädde
FREDAG:
Lunch: Köttfärslimpa, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingpannbiff, currysås, potatis
Efterrätt: Päronkräm
LÖRDAG:
Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Drottningmousse
SÖNDAG:
Lunch: Porterstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Persika och grädde