Vecka 49

-

MÅNDAG:

Lunch: Köttfärssås, spaghetti och grönsaker
Alternativ: Fiskgratäng, potatis och grönsaker
Efterrätt: Jordgubbssoppa

TISDAG:

Lunch: Sprödbakad fisk, stuvad spenat och potatis och grönsaker
Alternativ: Potatisbullar, bacon och grönsaker
Efterrätt: Glass

ONSDAG:

Lunch: Jultallrik
Alternativ:
Efterrätt: Pepparkaka

TORSDAG:

Lunch: Krämig kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Korvstroganoff, ris och grönsaker
Efterrätt: Choklad- och kokosruta med grädde

FREDAG:

Lunch: Köttfärslimpa, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklingpannbiff, currysås, potatis
Efterrätt: Päronkräm

LÖRDAG:

Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Drottningmousse

SÖNDAG:

Lunch: Porterstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Persika och grädde