Vecka 48
-
MÅNDAG:
Lunch: Isterband, stuvad potatis och grönsaker
Alternativ: Ost & skinksås, pasta och grönsaker
Efterrätt: Fruktsoppa
TISDAG:
Lunch: Rotmos, rimmad bog och grönsaker
Alternativ: Ugnstekt fisk och potatismos, grönsaker
Efterrätt: Kaka
ONSDAG:
Lunch: Köttfärstårta, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kyckling, sås och potatis, grönsaker
Efterrätt: Clementin
TORSDAG:
Lunch: Kålsoppa med frikadeller, bröd och ost
Alternativ: Färsbiff, brunsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Bärpaj med vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Dillkött, potatis och grönsaker
Alternativ: Cowboysoppa med ost och bröd
Efterrätt: Hemkokt äppelkräm
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk, kall citron- och dillsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Pannacotta med hallonsås
SÖNDAG:
Lunch: Apelsinkyckling, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Mjuk pepparkaka och lingongrädde