Vecka 48

-

MÅNDAG:

Lunch: Isterband, stuvad potatis och grönsaker
Alternativ: Ost & skinksås, pasta och grönsaker
Efterrätt: Fruktsoppa

TISDAG:

Lunch: Rotmos, rimmad bog och grönsaker
Alternativ: Ugnstekt fisk och potatismos, grönsaker
Efterrätt: Kaka

ONSDAG:

Lunch: Köttfärstårta, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kyckling, sås och potatis, grönsaker
Efterrätt: Clementin

TORSDAG:

Lunch: Kålsoppa med frikadeller, bröd och ost
Alternativ: Färsbiff, brunsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Bärpaj med vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Dillkött, potatis och grönsaker
Alternativ: Cowboysoppa med ost och bröd
Efterrätt: Hemkokt äppelkräm

LÖRDAG:

Lunch: Sprödbakad fisk, kall citron- och dillsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Pannacotta med hallonsås

SÖNDAG:

Lunch: Apelsinkyckling, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Mjuk pepparkaka och lingongrädde