Vecka 47
-
MÅNDAG:
Lunch: Korv Stroganoff, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Tomatsoppa med bröd och ost
Efterrätt: Aprikossoppa
TISDAG:
Lunch: Stekt spätta, remouladsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Pyttipanna, stekt ägg, rödbetor och grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad och grädde
ONSDAG:
Lunch: Färsrätt, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklinggryta, pasta och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt jordgubbskräm
TORSDAG:
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, bröd och ost
Alternativ: Färsfrestelse och grönsaker
Efterrätt: Pannkaka och sylt
FREDAG:
Lunch: Kycklinglasagne och grönsaker
Alternativ: Korv och stuvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Kaka
LÖRDAG:
Lunch: Kokt fisk, ägg- och persiljesås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Mangomousse
SÖNDAG:
Lunch: Plommonspäckad fläskkarré, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Chokladkladdkaka och grädde