Vecka 47

-

MÅNDAG:

Lunch: Korv Stroganoff, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Tomatsoppa med bröd och ost
Efterrätt: Aprikossoppa

TISDAG:

Lunch: Stekt spätta, remouladsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Pyttipanna, stekt ägg, rödbetor och grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad och grädde

ONSDAG:

Lunch: Färsrätt, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Kycklinggryta, pasta och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt jordgubbskräm

TORSDAG:

Lunch: Ärtsoppa med fläsk, bröd och ost
Alternativ: Färsfrestelse och grönsaker
Efterrätt: Pannkaka och sylt

FREDAG:

Lunch: Kycklinglasagne och grönsaker
Alternativ: Korv och stuvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Kaka

LÖRDAG:

Lunch: Kokt fisk, ägg- och persiljesås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Mangomousse

SÖNDAG:

Lunch: Plommonspäckad fläskkarré, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Chokladkladdkaka och grädde