Vecka 46
-
MÅNDAG:
Lunch: Fiskgratäng Bonjour, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, potatis, brunsås och grönsaker
Efterrätt: Kaka
TISDAG:
Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor och potatis
Alternativ: Kycklingfärssås, spaghetti och grönsaker
Efterrätt: Äppelmos
ONSDAG:
Lunch: Kycklinggryta med currysmak, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Färgglad korvgryta, havreris och grönsaker
Efterrätt: Glass med strössel
TORSDAG:
Lunch: Gulaschsoppa med creme fraiche, bröd och ost
Alternativ: Fiskgratäng med ajvar, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Ananastosca och grädde
FREDAG:
Lunch: Stekt pannbiff med lök, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Chicken nugget, sötsur sås, ris och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt bärkräm
LÖRDAG:
Lunch: Skeppartorsk, dillhollandaisesås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Brylépudding med karamellsås
SÖNDAG:
Lunch: Stekt kyckling, sås, rostad kulpotatis och grönsaker
Efterrätt: Ostkaka, sylt och grädde