Vecka 43

-

MÅNDAG:

Lunch: Skinksås med blomkål, stekt potatis och grönsaker
Alternativ: Tacodoftande potatisgratäng, bröd och ost
Efterrätt: Päronkräm

TISDAG:

Lunch: Stekt strömming, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Glass

ONSDAG:

Lunch: Kalops, potatis och grönsaker
Alternativ: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Ris à la Malta med jordgubbsås

TORSDAG:

Lunch: Gyllene kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Enkla korvgrytan, ris och grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj och vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Kåldolmar, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Tacobuffé med grönsaker
Efterrätt: Hemkokt krusbärskräm

LÖRDAG:

Lunch: Sprödbakad fisk, gräddfilsås med äpple och gurka, potatis och grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad och grädde

SÖNDAG:

Lunch: Fläskkarré provencale, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake