Vecka 43
-
MÅNDAG:
Lunch: Skinksås med blomkål, stekt potatis och grönsaker
Alternativ: Tacodoftande potatisgratäng, bröd och ost
Efterrätt: Päronkräm
TISDAG:
Lunch: Stekt strömming, potatismos och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, potatismos och grönsaker
Efterrätt: Glass
ONSDAG:
Lunch: Kalops, potatis och grönsaker
Alternativ: Apelsinbakad fisk med himmelsk sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Ris à la Malta med jordgubbsås
TORSDAG:
Lunch: Gyllene kycklingsoppa, bröd och ost
Alternativ: Enkla korvgrytan, ris och grönsaker
Efterrätt: Drottningpaj och vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Tacobuffé med grönsaker
Efterrätt: Hemkokt krusbärskräm
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk, gräddfilsås med äpple och gurka, potatis och grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad och grädde
SÖNDAG:
Lunch: Fläskkarré provencale, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake