Vecka 43
-
MÅNDAG:
Lunch: Skinksås och blomkål, stekt potatis och grönsak
Alternativ: Potatis och korvlåda
Efterrätt: Päronkräm
TISDAG:
Lunch: Stekt strömming och potatismos, grönsak
Alternativ: Köttgryta och kokt potatis, grönsak
Efterrätt: Glass
ONSDAG:
Lunch: Kalops och kokt potatis, grönsak
Alternativ: Kycklingpyttipanna m. kall curry/mangodressing grönsak
Efterrätt: Ris ala Malta, jordgubbsås
TORSDAG:
Lunch: Gyllene kycklingsoppa, soppbulle m ost
Alternativ: Kroppkakor, smör och grönsak
Efterrätt: Drottningpaj och vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis och grönsak
Alternativ: Basilikadoftande pastasås med fetaost och pasta, grönsak
Efterrätt: Hemkokt krusbärskräm
LÖRDAG:
Lunch: Sprödbakad fisk, gräddfilsås med gurka/äpple, potatis, grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad, grädde
SÖNDAG:
Lunch: Fläskkarré provencale, gräddsås och potatis, grönsak
Efterrätt: Cheesecake