Vecka 43

-

MÅNDAG:

Lunch: Skinksås och blomkål, stekt potatis och grönsak
Alternativ: Potatis och korvlåda
Efterrätt: Päronkräm

TISDAG:

Lunch: Stekt strömming och potatismos, grönsak
Alternativ: Köttgryta och kokt potatis, grönsak
Efterrätt: Glass

ONSDAG:

Lunch: Kalops och kokt potatis, grönsak
Alternativ: Kycklingpyttipanna m. kall curry/mangodressing grönsak
Efterrätt: Ris ala Malta, jordgubbsås

TORSDAG:

Lunch: Gyllene kycklingsoppa, soppbulle m ost
Alternativ: Kroppkakor, smör och grönsak
Efterrätt: Drottningpaj och vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis och grönsak
Alternativ: Basilikadoftande pastasås med fetaost och pasta, grönsak
Efterrätt: Hemkokt krusbärskräm

LÖRDAG:

Lunch: Sprödbakad fisk, gräddfilsås med gurka/äpple, potatis, grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad, grädde

SÖNDAG:

Lunch: Fläskkarré provencale, gräddsås och potatis, grönsak
Efterrätt: Cheesecake