Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Elevboende

Brinellgymnasiets elevboende har 66 rum, du bor själv i en etta eller delar lägenhet med en kompis i en tvåa. Här finns också en samlingssal som är öppen alla veckans kvällar, även helg, där du kan laga mat, läsa läxor, umgås med vänner och köpa matportioner.

Brinellgymnasiets elevboende ligger på Brinellgatan 2 i Nässjö och har 66 lägenheter. Antingen bor du ensam i en etta eller så delar du lägenhet med en kompis och bor då i en tvåa. Huset har åtta våningar samt en källare.

Samlingssalen är öppen alla veckans kvällar med vissa undantag, till exempel på loven. Här finns alla möjligheter för dig som vill ha sällskap efter skolan eller på kvällen. I samlingssalen finns spis och ugn om ni till exempel vill laga mat tillsammans. Vi har tv, sällskapsspel och mycket mer. Vill du ha hjälp med läxorna eller med att plugga till provet du har om ett par dagar så är det bara att be om hjälp. Här kan du också köpa matportioner.

I anslutning till samlingssalen finns också en bastu som du kan låna en nyckel till när du vill basta själv eller tillsammans med dina kompisar. Du hittar ett cykelförråd i källaren, som du med hjälp av din dörrnyckel lätt kommer åt. Här har vi också en stor tvättstuga med sex tvättmaskiner och torkmöjligheter. Du behöver inte boka tid utan kan gå ner och tvätta så fort en maskin är ledig.

Här nedan hittar du ansökningsblanketter till elevboendet och eventuell idrott du vill studera. Läs mer om våra idrottstillägg.

Ansök om plats på elevboendet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen in på en husesyn hos ett par av våra elever på boendet:

 

 


Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.