Vecka 50

-

MÅNDAG:

Lunch: Raggmunk, stekt fläsk och grönsaker
Alternativ: Mustig höstsoppa, bröd och ost
Efterrätt: Nyponsoppa

TISDAG:

Lunch: Lasagne och grönsaker
Alternativ: Panerad fisk, kall gurksås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Vanilj/hallondessert

ONSDAG:

Lunch: Nobeldagen: Fläskfilé, rödvinssås, hasselbackspotatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Pavlova

TORSDAG:

Lunch: Fisksoppa, bröd och ost
Alternativ: Kryddig korvgryta, bulgur och grönsaker
Efterrätt: : Ris à la Malta med apelsinsås

FREDAG:

Lunch: Nötskavsgryta, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Hamburgare, bröd, potatismos och dressing
Efterrätt: Kaka

LÖRDAG:

Lunch: Kycklingschnitzel, varm örtsås, stekt potatis och grönsaker
Efterrätt: Chokladpudding och grädde

SÖNDAG:

Lunch: Äppelstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake