Vecka 50
-
MÅNDAG:
Lunch: Raggmunk, stekt fläsk och grönsaker
Alternativ: Mustig höstsoppa, bröd och ost
Efterrätt: Nyponsoppa
TISDAG:
Lunch: Lasagne och grönsaker
Alternativ: Panerad fisk, kall gurksås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Vanilj/hallondessert
ONSDAG:
Lunch: Nobeldagen: Fläskfilé, rödvinssås, hasselbackspotatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Pavlova
TORSDAG:
Lunch: Fisksoppa, bröd och ost
Alternativ: Kryddig korvgryta, bulgur och grönsaker
Efterrätt: : Ris à la Malta med apelsinsås
FREDAG:
Lunch: Nötskavsgryta, ris/potatis och grönsaker
Alternativ: Hamburgare, bröd, potatismos och dressing
Efterrätt: Kaka
LÖRDAG:
Lunch: Kycklingschnitzel, varm örtsås, stekt potatis och grönsaker
Efterrätt: Chokladpudding och grädde
SÖNDAG:
Lunch: Äppelstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Cheesecake