Aktuella upphandlingar

Nässjö kommun publicerar alla sina större upphandlingar i "Anbudsjournalen".

Aktuella upphandlingar just nu, e-Avroplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nässjö kommun använder upphandlingssystemet e-Avrop.

Lämna anbud

När du går in första gången och ska lämna anbud via sidan aktuella upphandlingar, behöver du skapa ett användarnamn och lösenord och det gör du genom en enkel registrering (det framgår på den sidan hur det går till).

Det är kostnadsfritt att använda systemet och lämna anbud. Efter genomförd registrering får du omedelbar tillgång till systemet och kan då komma åt förfrågningsunderlagen via sidan "Aktuella upphandlingar".

Expandera Minimera

Upphandlingschef
Camilla Petersson
upphandling@nassjo.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Dolt fält, måste ligga längst upp
Vad kan vi göra bättre?
Berätta vad vi kan göra bättre på den här sidan. Dina synpunkter är värdefulla för oss. Din medverkan hjälper oss att förbättra webbplatsen.