Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Välkommen att ställa din fråga till politiker i Nässjö kommun! Här kan du ställa frågor direkt till de folkvalda politikerna. Frågor och svar blir tillgängliga via www.nassjo.se och är öppna för alla att ta del av via internet. Redaktionen på kommunledningskontoret behandlar frågor och svar efter de riktlinjer som finns och förbehåller sig också rätten, i enlighet med riktlinjerna att vid behov inte publicera vissa inkomna frågor. Det går inte att ställa frågor anonymt, vi vill veta ditt namn, telefonnummer och e-postadress, men det är tillåtet att uppge en signatur för publiceringen på webben.

Information om personuppgiftsbehandling: Kommunstyrelsen kommer att behandla dina personuppgifter, namn, e-post och telefonnummer i samband med hantering av formuläret här på Fråga din politiker. Du har rätt att, på begäran, få information om och rättelse av de uppgifter som behandlas.

(Visas på sidan)
(Du får ett meddelande när din fråga är besvarad)
Jag vill fråga *

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att Nässjö kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen.