Öppna sök Stäng sök Sök
Öppna Meny Stäng meny Meny

Vecka 23

-

MÅNDAG:

Lunch: Gratinerad korv, potatismos och grönsaker
Alternativ: Gulaschsoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Jordgubbssoppa

TISDAG:

Lunch: Västerhavsfisk, stuvad spenat, potatis och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, stuvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Glass

ONSDAG:

Lunch: Köttfärslimpa, lingongräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Fisk i persiljesås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt krusbärskräm

TORSDAG:

Lunch: Fisksoppa, bröd och ostpålägg
Alternativ: Kycklingpannbiff, currysås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Blåbärspaj och vaniljsås

FREDAG:

Lunch: Kassler, potatisgratäng och grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Nationaldagsbakelse

LÖRDAG:

Lunch: Apelsinkyckling, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Drottningmousse

SÖNDAG:

Lunch: Porterstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Savaräng och grädde