Vecka 23
-
MÅNDAG:
Lunch: Gratinerad korv, potatismos och grönsaker
Alternativ: Gulaschsoppa, bröd och pålägg
Efterrätt: Jordgubbssoppa
TISDAG:
Lunch: Västerhavsfisk, stuvad spenat, potatis och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, stuvade makaroner och grönsaker
Efterrätt: Glass
ONSDAG:
Lunch: Köttfärslimpa, lingongräddsås, potatis och grönsaker
Alternativ: Fisk i persiljesås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Hemkokt krusbärskräm
TORSDAG:
Lunch: Fisksoppa, bröd och ostpålägg
Alternativ: Kycklingpannbiff, currysås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Blåbärspaj och vaniljsås
FREDAG:
Lunch: Kassler, potatisgratäng och grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Nationaldagsbakelse
LÖRDAG:
Lunch: Apelsinkyckling, ris/potatis och grönsaker
Efterrätt: Drottningmousse
SÖNDAG:
Lunch: Porterstek, gräddsås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Savaräng och grädde