Vecka 1
-
MÅNDAG:
Lunch: Stekt fläsk, potatis, löksås, grönsaker
Alternativ: Isterband, potatis, löksås, grönsaker
Efterrätt: Körsbärssoppa
TISDAG:
Lunch: Högsbosoppa, ostsmörgås
Alternativ: Köttbullar, potatismos, grönsaker
Efterrätt: Blåbärspaj, vaniljsås
ONSDAG:
Nyårsafton: Förrätt: Tunnbrödsrulle m rökt lax
Huvudrätt: Svampgratinerad fläskfilé, svampsås, klyftpotatis, grönsak
Efterrätt: Pannacotta
TORSDAG:
Lunch: Ugnsbakad lax, romsås, potatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Kaka
FREDAG:
Lunch: Köttfärslåda, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Aprikoskräm, mjölk
LÖRDAG:
Lunch: Fiskgratäng m rotfrukter, potatismos
Efterrätt: Morotskaka
SÖNDAG:
Lunch: Schnitzel, stekt potatis, bearnisesås, grönsaker
Efterrätt: Hovdessert