Vecka 1

-

MÅNDAG:

Lunch: Stekt fläsk, potatis, löksås, grönsaker
Alternativ: Isterband, potatis, löksås, grönsaker
Efterrätt: Körsbärssoppa

TISDAG:

Lunch: Högsbosoppa, ostsmörgås
Alternativ: Köttbullar, potatismos, grönsaker
Efterrätt: Blåbärspaj, vaniljsås

ONSDAG:

Nyårsafton: Förrätt: Tunnbrödsrulle m rökt lax
Huvudrätt: Svampgratinerad fläskfilé, svampsås, klyftpotatis, grönsak
Efterrätt: Pannacotta

TORSDAG:

Lunch: Ugnsbakad lax, romsås, potatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Kaka

FREDAG:

Lunch: Köttfärslåda, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Alternativ:
Efterrätt: Aprikoskräm, mjölk

LÖRDAG:

Lunch: Fiskgratäng m rotfrukter, potatismos
Efterrätt: Morotskaka

SÖNDAG:

Lunch: Schnitzel, stekt potatis, bearnisesås, grönsaker
Efterrätt: Hovdessert