Vecka 1

-

MÅNDAG:

Lunch: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Alternativ:
Efterrätt: Körsbärssoppa

TISDAG:

Lunch: Högsbosoppa med mjukbröd, dessert
Alternativ:
Efterrätt: Blåbärspaj och vaniljsås

ONSDAG:

Nyårsafton: Förrätt: Tunnbrödsrulle m rökt lax
Huvudrätt: Svampgratinerad fläskfilé, svampsås, klyftpotatis, grönsak
Efterrätt: Pannacotta

TORSDAG:

Lunch: Ugnsbakad lax med romsås och kokt potati
Alternativ:
Efterrätt: Glass

FREDAG:

Lunch: Färsbiff med brunsås och kokt potatis
Alternativ:
Efterrätt: Aprikoskräm

LÖRDAG:

Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos
Efterrätt: Morotskaka

SÖNDAG:

Lunch: Schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås
Efterrätt: Hovdessert