Vecka 1
-
MÅNDAG:
Lunch: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Alternativ:
Efterrätt: Körsbärssoppa
TISDAG:
Lunch: Högsbosoppa med mjukbröd, dessert
Alternativ:
Efterrätt: Blåbärspaj och vaniljsås
ONSDAG:
Nyårsafton: Förrätt: Tunnbrödsrulle m rökt lax
Huvudrätt: Svampgratinerad fläskfilé, svampsås, klyftpotatis, grönsak
Efterrätt: Pannacotta
TORSDAG:
Lunch: Ugnsbakad lax med romsås och kokt potati
Alternativ:
Efterrätt: Glass
FREDAG:
Lunch: Färsbiff med brunsås och kokt potatis
Alternativ:
Efterrätt: Aprikoskräm
LÖRDAG:
Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos
Efterrätt: Morotskaka
SÖNDAG:
Lunch: Schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås
Efterrätt: Hovdessert