Vecka 1

-

MÅNDAG:

Lunch: Stekt fläsk, löksås, potatis och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, stuvade makromer och grönsaker
Efterrätt: Körsbärssoppa

TISDAG:

Lunch: Högsbosoppa, ostsmörgås
Alternativ: Panerad fisk, varm sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Blåbärspaj och vaniljsås

ONSDAG:

Nyårsafton: Förrätt: Tunnbrödsrulle m rökt lax
Huvudrätt: Svampgratinerad fläskfilé, svampsås, klyftpotatis, grönsak
Efterrätt: Pannacotta

TORSDAG:

Lunch: Ugnsbakad lax med romsås, potatis och grönsak
Alternativ:
Efterrätt: Glass

FREDAG:

Lunch: Köttfärsrätt, gräddsås, potatis, grönsaker
Alternativ: Stekt kött, sås, potatis, grönsaker
Efterrätt: Aprikoskräm

LÖRDAG:

Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos, grönsak
Efterrätt: Morotskaka

SÖNDAG:

Lunch: Skinkschnitzel, klyftpotatis, bearnaisesås och grönsaker
Efterrätt: Hovdessert