Vecka 1
-
MÅNDAG:
Lunch: Stekt fläsk, löksås, potatis och grönsaker
Alternativ: Köttbullar, stuvade makromer och grönsaker
Efterrätt: Körsbärssoppa
TISDAG:
Lunch: Högsbosoppa, ostsmörgås
Alternativ: Panerad fisk, varm sås, potatis och grönsaker
Efterrätt: Blåbärspaj och vaniljsås
ONSDAG:
Nyårsafton: Förrätt: Tunnbrödsrulle m rökt lax
Huvudrätt: Svampgratinerad fläskfilé, svampsås, klyftpotatis, grönsak
Efterrätt: Pannacotta
TORSDAG:
Lunch: Ugnsbakad lax med romsås, potatis och grönsak
Alternativ:
Efterrätt: Glass
FREDAG:
Lunch: Köttfärsrätt, gräddsås, potatis, grönsaker
Alternativ: Stekt kött, sås, potatis, grönsaker
Efterrätt: Aprikoskräm
LÖRDAG:
Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos, grönsak
Efterrätt: Morotskaka
SÖNDAG:
Lunch: Skinkschnitzel, klyftpotatis, bearnaisesås och grönsaker
Efterrätt: Hovdessert