Vecka 1

-

MÅNDAG:

Lunch: Stekt fläsk, löksås och potatis, grönsak
Alternativ: Pasta och basilikadoftande tomatsås o fetaost, grönsak
Efterrätt: Körsbärssoppa

TISDAG:

Lunch: Högsbosoppa, soppbulle m ost
Alternativ: Kotlettrad, sås och potatis, grönsak
Efterrätt: Blåbärspaj och vaniljsås

ONSDAG:

Nyårsafton: Förrätt: Tunnbrödsrulle m rökt lax
Huvudrätt: Svampgratinerad fläskfilé, svampsås, klyftpotatis, grönsak
Efterrätt: Pannacotta

TORSDAG:

Lunch: Ugnsbakad lax, romsås och potatis, grönsak
Alternativ:
Efterrätt: Glass

FREDAG:

Lunch: Köttfärsrätt, gräddsås, potatis och grönsak
Alternativ: Chicken nuggets, sötsur sås, ris och grönsak
Efterrätt: Aprikoskräm

LÖRDAG:

Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos och grönsak
Efterrätt: Morotskaka

SÖNDAG:

Lunch: Schnitzel, klyftpotatis, bearnaisesås, grönsak
Efterrätt: Hovdessert