Vecka 1
-
MÅNDAG:
Lunch: Stekt fläsk, löksås och potatis, grönsak
Alternativ: Pasta och basilikadoftande tomatsås o fetaost, grönsak
Efterrätt: Körsbärssoppa
TISDAG:
Lunch: Högsbosoppa, soppbulle m ost
Alternativ: Kotlettrad, sås och potatis, grönsak
Efterrätt: Blåbärspaj och vaniljsås
ONSDAG:
Nyårsafton: Förrätt: Tunnbrödsrulle m rökt lax
Huvudrätt: Svampgratinerad fläskfilé, svampsås, klyftpotatis, grönsak
Efterrätt: Pannacotta
TORSDAG:
Lunch: Ugnsbakad lax, romsås och potatis, grönsak
Alternativ:
Efterrätt: Glass
FREDAG:
Lunch: Köttfärsrätt, gräddsås, potatis och grönsak
Alternativ: Chicken nuggets, sötsur sås, ris och grönsak
Efterrätt: Aprikoskräm
LÖRDAG:
Lunch: Fiskgratäng med rotfrukter, potatismos och grönsak
Efterrätt: Morotskaka
SÖNDAG:
Lunch: Schnitzel, klyftpotatis, bearnaisesås, grönsak
Efterrätt: Hovdessert